Over ons

Ons Verhaal

Wij zijn Rob & Nicole. Samen hebben wij Korné Busreizen opgericht. Beide werkend als touringcarchauffeur hebben wij veel nieuwe locaties leren kennen en stellen wij op basis hiervan de leukste busreizen voor jou samen.

Korné Busreizen is een familiebedrijf en dat willen wij graag laten merken. Wij communiceren dan ook op een informele, leuke manier, zoals je van een familiebedrijf kan verwachten. Door vaak in gesprek te gaan met onze passagiers, hebben wij vele tips meegekregen over hoe busreizen beter kunnen. Wat mensen graag willen. Daarom hebben wij onze busreizen aangepast op jullie wensen.

Gestart in de Corona-periode en er nóg sterker uitkomen. Dat is ons doel. Wij nemen dan ook alle Corona-maatregelen in acht en houden ons aan de regels van het RIVM. Wilt u meer weten over het reizen in de bus in deze periode? Lees dan meer op de website van het RIVM.

Contact Opnemen

Heeft u vragen over onze reizen of het boeken hiervan? Of een vraag over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op óf vul ons contactformulier in.
Contactgegevens
Neem gerust contact met ons op.
Bel ons
06-83910151
Mail ons
info@kornebusreizen.nl
Vul hier het contactformulier in.

Stel je vraag hier en ontvang binnen 48 uur een antwoord.

    Heb je een vraag?

    Stel je vraag hier en ontvang binnen 48 uur een antwoord.